Efter misstankarna om jäv och skattebrott – Linnéa Manzanares har lämnat Gävle Pride


Det rapporterar SVT Gävleborg. Med anledning av den granskning av Linnéa och hennes man Sergio Manzanares som tagit fart efter misstankarna om jäv och skattebrott har även Gävle Pride utrett kopplingar till Gävles Unga. Alltså den förening som Linnéa Manzanares haft en ledande roll i och som fått bidrag av kommunen som Sergio jobbar med att fördela.

– Vi har gått igenom och kontrollerat om vi betalat ut något till Gävles Unga de senaste åren. Det som har betalats ut har har vi kontrollerat mot alla underlag och vi kan inte se att några fel har begåtts mot oss. Linnéa Manzanares valde själv att avgå som styrelseledamot för Gävle Pride, säger Ann-Helene Persson, ordförande för Gävle Pride, till SVT.

LÄS MER: Paret Manzanares sålde skuldsatt bolag till kriminella – misstänks för ekobrott
arbetarbladet

Related posts

lämna en kommentar