Biljakt pågick i 40 minuter innan det tog stopp för flyktbilenI stället tryckte han på gasen och fortsatte köra för att skaka av sig polisbilen som följde efter. Efterföljande gick först söderut och sedan norrut och söderut igen.

Det var vid 01.00-tiden natten mot tisdag som poliserna hade uppmanat föraren att stanna. 01.40 tog det till slut stopp på länsväg 272 i Årsunda cirka 01.40. Orsaken var soppatorsk

Polisen grep föraren och en passagerare som var med i flyktbilen. Båda en man i 30-årsåldern och en man i 20-årsåldern fick följa med för provtagning och kroppsbesiktning. Vid 04.30-tiden var utredningen kring de båda misstänkta inte klar.

Föraren är misstänkt för vägran att stanna på polismans tecken och drograttfylleri. Oklart om det blir fler brottsmisstankar. Det fanns under morgonen inga uppgifter på hur fort man kört för att försöka undkomma polisbilen.arbetarbladet

Related posts

lämna en kommentar