Arsenal vill hämta in stjärnan från United


Ander Herrera, som kom från Manchester United från Athletic fem för år sedan, har fått sig ett spelmässigt uppsving sedan Ole Gunnar Solskjaer kom till klubben. 

Samtidigt har det funnits en osäkerhet kring mittfältarens framtid. Han sitter på ett utgående kontrakt och än så länge har det inte kommit något besked om en förlängning. 

– Jag tänker inte på vad som händer om fyra månader, så jag vet inte om min tid här är över, säger Herrera enligt Daily Mail. 

– Jag vet inte vad som händer efter det. 

 

FÅ BÄST KOLL! Följ Manchester United – direkt i Messenger 

Herrera till Arsenal? 

Bakom kulisserna har det uppstått slitningar mellan klubb och spelare, skriver Daily Mail. Herrera påstås vilja ha en fördubbling av lön, som just nu ligger på ungefär 800 000 kronor i månaden. 

United tvekar kring att bevilja en sådan ökning, och andra klubbar har sett sin chans att få loss Herrera. PSG har tidigare angivits som en tänkbar kandidat – men det kan också bli så att Herrera stannar i England.

Arsenal ska nämligen vara intresserade ta plocka in Herrera på gratis transfer, hävdar Daily Mail. 

Senaste gången en spelare gick från United till Arsenal var när Henrikh Mkhitaryan anslöt till Emirates stadium i samband med att Alexis Sanchez gick i andra riktningen. 

 

FÅ BÄST KOLL! Följ Arsenal – direkt i Messenger expressen

Related posts

lämna en kommentar