Barcelona i möte med Ajax om Matthijs de Ligt


Barcelonas president, Josep Maria Bartomeu, kommer att träffa Ajax i veckan för att diskutera försvararen Matthijs de Ligts framtid, skriver Football Espana.

19-åringen har varit lagkapten för det Amsterdam-baserade klubben i över ett år och har spelar i både klubb och landslag. 

Efter att Ajax gick vidare i Champions League och Matthijs de Ligt stängt igen i försvarsspelet visade Barcelonas president intresse för den unga talangen.

– Hans namn finns självklart med i diskussionen. Självklart, sade presidenten Josep Maria Bartomeu till Cadena SER.  

 

FÅ BÄST KOLL! Följ FC Barcelona – direkt i Messenger 

 

Mino Raiola inställd på Juventus 

Brett betraktat är Matthijs de Ligts sedd som en av världens största fotbollstalanger. Mittbacken ryktas kunna säljas för 75 miljoner euro från Ajax. 

Mötet mellan båda klubbarna är planerat att hållas under måndagen på grund av att European Club Association (ECA) för närvarande äger rum i Amsterdam. 

Bartomeu och vd:n, Oscar Grau, är i Nederländerna och är enligt uppgifter väldigt angelägna om att vilja knyta sig an den högt värderade försvararen. 

Det har även kommit separata rapporter om att om att de Ligts agent, Mino Raiola, är inställd på att möta Juventus sportdirektör Fabio Paratici.

 expressen

Related posts

lämna en kommentar