Börsplus: Forskningsbolaget köpvärt för den riskbenägneNanexa har gjort viktiga framsteg under det senaste året, särskilt genom att starta ett eget produktprojekt som nyttjar bolagets Drug Delivery-plattform, anser SvD Börsplus.

“Ihop med en handfull lovande avtal finns förutsättningar för att aktien ska bli fortsatt bra även om risken är hög”, skriver analystjänsten som ger aktien en femma på en sexgradig skala där nivå fem och sex betyder köp.

Nanexa har utvecklats snabbare än vad SvD Börsplus trodde i sin förra analys.

“Med flera projekt på gång kommer nyhetsflödet vara stort i Nanexa. Det är en inte oviktig faktor i mikrocap-bolag. Den som är medveten om riskerna kan överväga aktien”, skriver SvD Börsplus.

Nanexas aktie handlas på Spotlight Stock Market.

Affarsvarlden

Related posts

lämna en kommentar