Alexander Isak hyllas av Sebastian Larsson


Alexander Isak har gjort stor succé efter sin utlåning från Borussia Dortmund till Willem II i Holland. 

Fem mål och två framspelningar på sju matcher har gjort att han blivit uttagen till A-landslagets matcher mot Rumänien och Norge på lördag respektive tisdag. 

Och 19-åringen har imponerat under träningarna. 

Sebastian Larsson hyllar Alexander Isak

I programmet ”Studio AIK” som görs av FollowUsAIK och som har premiär under torsdagseftermiddagen hyllas 19-åringen av landslagets och AIK:s mittfältare Sebastian Larsson.  

– Om vi tar Alexander Isak, som jag vet minst om, så gjorde han en riktig dunderträning i dag. Han var jättevass. Vi hade smålagsspel och det var några av grabbarna som sa efteråt att det syns att det finns kvalitet där. 

– Kul att se, säger han i programmet.  

Han menar att han och fler andra spelare i landslaget är överens om att Isak är något speciellt. 

– Vissa spelare kan du se att kvalitén finns där. Att de rör sig väldigt bra, smidigt med bollen. Han gjorde många mål på träningen och såg allmänt het ut, säger Larsson.

Hyllas även av förbundskaptenen 

Även Janne Andersson menade under dagens presskonferens att Isak gjort det bra. 

– Nu brukar jag akta mig noga från att hylla enskilda spelare , men jag kan ju säga att min inställning från början när jag tog ut honom i truppen var att han är så bra just nu att han ska vara med, och inte för att han är ung och lovande och inte för att han eventuellt skulle var bra om ett halvår. 

– Isak har verkligen visat att han är en spelare som håller på den här nivån och håller kvaliteten för att vara i ett svenskt A-landslag och det är jätteroligt. expressen

Related posts

lämna en kommentar