Dagens bästa 21 mars med tips och guide till Powerplay


• De två sista lagen i hockeyallsvenskan, Almtuna och Vita Hästen, har inte spelat match på nästan två veckor och kan vara lite ringrostiga. Har allt att förlora och jag tar med garderingar för både Tranås och Hudiksvall som rensar bort bort många kuponger.

• Kristianstad åker nattåg till bortamatchen i Boden. Ingen optimal uppladdning. Boden får förtroendet som spik.

• Tampa Bay är överlägset i grundserien och har en stark vinnarmentalitet i laget. Men man spelar back-to-back och brände en del kraft i prestigemötet med Washington natten till i dag. Läge att chansspika ettan?

Systemförslaget

1. Almtuna–Tranås 1×2

2. Boden–Kristianstad 1

3. Vita Hästen–Hudiksvall 12

4. Servette–Bern 1×2

5. ZSC Lions–Rapperswil 1x

6. Davos–Fribourg 1×2

7. Carolina–Tampa Bay 1

8. Florida–Arizona 1×2

324 raderexpressen

Related posts

lämna en kommentar