Bilderna på hur Anthony Joshua bor förvånar: ”Bisarrt”


Anthony Joshua är boxningsvärldens starkast lysande stjärna just nu. Sedan OS-guldet 2012 har britten gått 22 proffsmatcher, och är obesegrad i samtliga. 29-åringen är regerande världsmästare i tungvikt, och har de senaste åren plockat hem tre av de fyra största titelbältena. 

Joshua tillhör världens rikaste idrottare, där han utöver jättecheckarna för sina titelfajter även dragit in miljoner på avtal med allt från läsktillverkare till hörlursföretag. 

För två år sedan publicerade Daily Star en artikel om Joshuas jättevilla utanför London. Huset ska bland annat ha sju sovrum, fem badrum, en vinkällare, biograf, spa, pool och gym. Prislappen uppges ligga på en miljon kronor i veckan. 

Anthony Joshua har flyttat från sitt lyxhus

Just nu bor stjärnan i Sheffield, där han förbereder sig för den kommande fajten mot Jarrell Miller i New York. Och det är uppenbart att Joshua inte vill ha några lyxiga störningsmoment i vägen för sin uppladdning. 

I ett klipp på sin Youtube-kanal visar boxaren upp sin lägenhet i Everton, i någon form av ”MTV Cribs”-anda. Och det Joshua visar upp har väckt förvåning i brittiska medier. 

”Lägenheten som ligger i närheten av där han tränar är, för att uttrycka det milt, en lång bit från den livsstil du skulle tro att en av världens största sportstjärnor har”, skriver BBC. 

Joshua visar upp ett vardagsrum där det står en fåtölj och en soffa, båda uppenbart. 

– De är bekväma, de fungerar och jag kan slappna av. Om den inte är sönder behöver du inte laga den, säger han i klippet. 

Joshuas sovrum

Foto: Youtube

Reaktionen på Joshuas sovrum: ”Bisarrt”

BBC har även reagerat på hur pass litet Joshuas sovrum är. 

”Det är bisarrt att se den 198 centimeter långa AJ i ett litet rum, med ingenting på väggarna”, skriver de.

– Jag kan koppla av efter en lång dag, och bara tänka på min träning, sparring, vad jag försöker uppnå i och utanför ringen, säger Joshua.

”Han har problem att få plats där inne”, skriver The Sun.

The Mirror kallar Joshuas hem för en ”ödmjuk lägenhet”.

Stjärnan visar upp sitt kök

Foto: Youtube

 expressen

Related posts

lämna en kommentar