Bosse Andersson öppnar för värvning


Djurgården såg länge ut att värva Vidar Örn Kjartansson men snuvades av Hammarby in i det sista, något som SportExpressen skrivit om tidigare.

Det svenska transferfönstret stänger den fjärde april och Djurgårdens sportchef Bosse Andersson berättar att han är mycket nöjd över lagbygget – men öppnar samtidigt för att det kan landa in någon spelare till innan transferfönstret stänger.

– Vi får titta på det, säger Bosse Andersson och fortsätter.

– Vi är stolta över de spelarna vi har och det finns en härlig kemi i spelartruppen. Den kommer att räcka långt. Samtidigt stänger transferfönstret fjärde april och det är mycket möjligt att det kan ansluta någon spelare in och ut.

Bosse Andersson intervjuas av SportExpressen under den allsvenska upptaktsträffen.

Foto: SIMON HASTEGÅRD / BILDBYRÅN

Bosse Andersson om Kjartansson

Vilka positioner?

– Vi är väldigt nöjda med våra lagdelar. Det är mycket spekulationer om forwards och den spekulationen kan vara det som gör skillnad.

– Vi ska göra långsiktigt och bra beslut för Djurgården. Det handlar också om att ge förtroende och trygghet till spelarna man har, de spelarna som är med oss nu ska känna trygghet för då kommer de utvecklas. Både Buya Turay och Bergmark Wiberg är duktiga fotbollsspelare.

Vidar Örn Kjartansson.

Foto: BILDBYRÅN

Varför blev det aldrig något med Vidar Örn Kjartansson?

– Det klart att vi jobbade på det och har haft kontakt. Jag kan bekräfta att vi haft kontakt med Kjartanssons klubb och ibland är det rätt svårt med övergångar. Ibland blir det inget fast att man pratar.

Då kan det alltså landa in en spelare i slutet här?

– Ja, det kan det alltid göra. Fjärde april stänger fönstret. 

 expressen

Related posts

lämna en kommentar