Alen Bibic lämnar Rögle – skriver på Instagram


Rögles säsong tog slut under måndagen, då man besegrades av HV 71 i den avgörande åttondelsfinalen i SHL. Det innebar även slutet på Alen Bibics tid i klubben är över för den här gången. 

Bibics kontrakt gick ut efter säsongen, och nu berättar backen själv på Instagram att han lämnar Rögle. 

”Det har varit en ynnest att få vara del av ett Rögle som först och främst fick kämpa för att bli ett SHL-lag till att i dag vara ett slutspelslag i SHL. Jag vill tacka Rögle BK för att ni har tagit hand om mig samt utvecklat mig som människa och ishockeyspelare. Tack även till alla fantastiska fans som har stöttat i med och motgång. Ni betyder mer än ni anar. Nu väntar nya utmaningar för nummer fem. Lycka till i framtiden Rögle BK”, skriver Bibic. 

Alen Bibic lämnar Rögle efter sex år

27-åringen kom till Rögle på lån från Leksand säsongen 2013/2014. Därefter värvades han av klubben, och har spelat där sedan dess. Bibic var en del av det lag som 2015 besegrade Västerås i direktkvalet till SHL, då Rögle tog klivet tillbaka till SHL från hockeyallsvenskan. 

https://www.instagram.com/p/BvPRMs-jKAT/?utm_source=ig_twitter_share&igshid=upx1lb8mzobs

expressen

Related posts

lämna en kommentar