Chelseas tuffa krav för att släppa Hazard


Real Madrid är utslagna ur Champions League och till synes hopplöst efter i striden om La Liga-titeln. Med nye tränaren Zinedine Zidane vid rodret planerar klubben att renovera truppen – och ett bekant namn finns på önskelistan.

Eden Hazard har varit magnifik i ett annars ojämnt Chelsea. Belgaren har vid flera tillfällen talat uppskattande om Real, och enligt spanska AS har han fattat ett definitivt beslut: han ska till Madrid i sommar.

Chelseas motkrav

Nu återstår bara en viktig bromskloss. Klubbarna måste komma överens om en övergångssumma. Belgiska HLN skriver att de förhandlande parterna är oense om 28-åringens värde.


Foto: DAVE SHOPLAND/BPI/REX / DAVE SHOPLAND/BPI/REX/IBL REX FEATURES

Real ska ha lagt ett första bud på ungefär 820 miljoner kronor, skriver tidningen. Chelseas styrelse har granskat erbjudandet och kommit fram till att man vill ha mer än så. Minst 1,2 miljarder krävs för att man ska släppa Hazard, som har kontrakt till sommaren 2020. 

Enligt Daily Record arbetar Real parallellt med Hazard-affären på att försöka få loss Neymar från PSG under samma transferfönster. expressen

Related posts

lämna en kommentar