Arsenals mardröm – Monchi ångrar sig


Unai Emery och Monchi bildade radarpar i Sevilla. Som tränare och sportchef byggde de en trupp stark nog för att vinna tre raka Europa League-titlar – därefter gick de skilda vägar.

Nu var det, enligt engelsk press, helt bestämt att duon skulle återförenas. Monchi lämnade rollen som sportchef i Roma och planen var att han skulle ta över samma jobb i Emerys Arsenal.

Sedan gav sig Sevilla in i bilden. De kapade förhandlingarna med Monchi, trots att Arsenal varit helt inställda på att få in spanjoren i juli.

 

FÅ BÄST KOLL! Följ Arsenal – direkt i Messenger

 

Monchi nobbar Arsenal

Sevillas ordförande José Castro bekräftade att man har inlett förhandlingar med Monchi. Enligt Marca är parterna överens och Monchis återkomst kommer att bli presenterad inom kort. 

Monchi har själv twittrat en bild där han skickar en ledtråd om att Sevilla väntar för hans del.

”Hjärtat längtar till platsen där det slog sina bästa slag”, står det i bilden.

https://twitter.com/leonsfdo/status/1106850720131829760

 

 

 

John Cross, London-korrespondent på Daily Mirror, antyder att den snabba vändningen kommer att skaka om Arsenals framtidsplaner rejält. 

”Arsenal har erbjudit Monchi ett treårskontrakt med en årslön på 2,5 miljoner pund. Han är deras första och enda alternativ. De väntar sig att han kommer”, skriver Cross på Twitter.

 

 

https://twitter.com/johncrossmirror/status/1106607141643841536

expressen

Related posts

lämna en kommentar