Cristiano Ronaldo ger Juventus ledningen mot Atletico Madrid


Juventus var piskat att besegra Atletico Madrid med minst 2-0 när lagen möttes i den andra åttondelsfinalen i Champions League på tisdagen. 

Redan efter fyra minuter hade Juventus en boll i nät, som Giorgio Chiellini petade in. Men efter en VAR-bedömning konstaterades det att Cristiano Ronaldo varit på målvakten Jan Oblak och att det borde varit frispark – målet dömdes bort. 

– Jag tycker den är väldigt hård att döma bort, säger experten Bojan Djordjic i Viasat.

Ronaldo nickade in 1-0 till Juventus

Juventus-spelarna var vansinniga och samlades runt domaren för att uttrycka sitt missnöje – men domslutet kvarstod. 

Men 23 minuter senare kom 1-0 för Juventus. Federico Bernardeschi slog ett inlägg in i straffområdet, Ronaldo rusade mot mål och kunde trycka in ledningsmålet med huvudet. 

– Många som har saknat honom i målprotokollet, men jag har sagt: Vänta bara, han dyker upp igen. Det behövs något enskilt individuellt extremt bra för att luckra upp Atletico Madrids försvar, säger experten Glenn Strömberg i Viasat. 

I början av den andra halvleken skickade Ronaldo även in 2-0 med skallen. Nicken såg ut att ha räddats av målvakten Jan Oblak, men efter en mållinjegranskning konstaterades det att bollen varit inne. 

”Jag tror att Ronaldo är den bästa huvudspelaren jag någonsin har sett”, skriver fotbollsikonen Gary Lineker, numera BBC-expert, på Twitter.

Se Ronaldos mål i spelaren högst upp.

Matchen pågår.expressen

Related posts

lämna en kommentar