Conor McGregor gripen av polisen i Miami


Händelsen ska ha inträffat runt klockan fem på måndagsmorgonen, lokal tid, utanför Fontainebleau Miami Beach Hotel. I området ligger även nattklubben Liv. 

Enligt Local 10 ska den Conor McGregor ha börjat bråka med ett fan som försökte ta en bild på den irländske stjärnan med sin mobiltelefon. MMA-fajtern ska ha slagit telefonen ur handen på personen, och sedan stampat på den ett antal gånger. 

McGregor ska sedan ha tagit upp den trasiga telefonen och gått i väg med den. 

30-åringen misstänks nu för rån och skadegörelse, och sitter häktad i Miami till en borgen på 117 000 kronor. 

Händelsen fångades av övervakningskameror, skriver Miami Herald. Enligt tidningen togs inte McGregor omedelbart på platsen, utan polisen ägnade dagen åt att leta upp MMA-stjärnan som greps senare under dagen någonstans i Miami Beach. 

Conor McGregor gripen i Miami

McGregor har varit på semester i Florida den senaste tiden, samtidigt som han gjort sig redo för en UFC-comeback. Under sin vistelse i Miami har han bland annat firat sin mammas 60-årsdag på lyxhotellet Versace Mansion. 

Conor McGregor har varit UFC-mästare i både fjädervikt och lättvikt. 

Det var för ungefär ett år sedan som McGregor var inblandad i ett storbråk i samband med en UFC-gala i Brooklyn. Där skadades bland annat fajtern Michael Chiesa och en buss attackerades och fick rutan krossad. 

McGregor lämnade då in sig själv till polisen och erkände sig skyldig till flera åtalspunkter. Det slutade med samhällstjänst och skadestånd för McGregor.expressen

Related posts

lämna en kommentar