Efter storbråket – nu kan Sergio Ramos byta klubb


När Juventus tog Cristiano Ronaldo från Real Madrid betraktades det som förra sommarens absolut största transferbomb. Och under säsongen som gått har det stått klart att jättarna i Turin inte känt sig klara med Bernabeu-shoppingen. 

Ramos till Juventus?

Sedan årsskiftet har det rapporterats upprepade gånger att ytterbacken Marcelo, som fått klent med speltid den här säsongen jämfört med tidigare, funnits på Juventus radar. Nu skriver spanska AS att Real-kaptenen och talismanen Sergio Ramos hamnat i ett storbråk med klubbordföranden Florentino Perez. Ett bråk som varit så uppslitande att det mycket väl kan tänkas att Ramos hamnar i Italien till sommaren. 

Ramos ska ha skrikit ”Betala mig annars drar jag” till Perez, som sägs ha en snudd på oinskränkt makt i storklubben. 

Juventus står redo med öppen famn om veteranen vill lämna, skriver AS. 

 expressen

Related posts

lämna en kommentar