Det ser ut att bli hög utdelning på Mantorp


V75-1

Det är jackpott på lördag och omgången är mycket speleggande. Det ser ut att bli hög utdelning och flera av loppen är rejält streckkrävande. 2 Harran Boko har hög kapacitet men är inte att lita på. Andraspåret är knappast optimalt. 4 Alvena Warrior är en tuffing och är ett givet bud. 

V75-2

Stoloppet är på förhand öppet och här ska man inte snåla med strecken. 7 Call Me Brodda är bra och hon tar ned många i spurten om hon inte blir fast invändigt. Gardera!

V75-3

Gulddivisionen har endast lockat sju hästar, men merparten håller hög klass. Fem av hästarna årsdebuterar och för att krydda svårigheten ytterligare fick Rajesh Face spår ett. Och risken finns att den pampige traven blir över från början.

3 Handsome Bra där rejält förberedd trots lite sämre träningsförhållanden hos Ulf Stenströmer senaste månaden. 7 Västerboonthenews är kusligt startsnabb och laddas nog i väg trots läget. 4 Milligan´s School gick bra i fjol men behöver några lopp i kroppen?

Det blir nog gardering….

V75-4

6 Terminator Face tappade tidigt en sko senast men vann ändå trots att han hackade i travet över upploppet. Det var en rejäl insats och tanken är att det ska bli rycktussar för första gången. Om han kommer till ledningen blir han svårslagen. 5 Franklin Face ”ser ut” som en riktig häst och 8 Randermar R.D. Har två lopp i kroppen.

Terminator Face kan vara en spelvärd spik.

V75-5

1 Knifetown Winner vinner nog om han håller upp ledningen, men Håkan B Johansson har meddelat att han vill köra i spets med startkatapulten 2 Mr Pellegrino. Dessutom blir det antingen halv- eller helstängt huvudlag och jänkarvagn. Mr Pellegrino har tävlat i ”bike”. En gång tidigare och då vann han ett 1000-meterslopp från ledningen på Jägersro. Snacket från Håkan B Johansson öppnar upp loppet och det kommer troligen finns gott om spelbara hästar i loppet. 

Gardera!

V75-6

14 Ryssebo La Reine fick tufft upplägg i comebacken och körs troligen mer avvaktande den här gången. 3 Cheerful Rivner kanske kan köra sig till ledningen efter en bit och i den  positionen blir hon svårslagen. 11 Darling Harbour har formen på topp. 

V75-7

10 Sevilla har hög segerprocent de gånger han håller sig i rätt gångart. Han vann säkert senast och får han vara frisk kommer han att klättra i klasserna. 11 Pastor Power var magnifik förra gången V75 kördes på Mantorp. Trots stor markförlust inledningsvis blev det säker seger. expressen

Related posts

lämna en kommentar