Coutinho utbuad – nu vill han tillbaka till England


Philippe Coutinho kom till Camp Nou från Liverpool i en övergång värd nästan en och en halv miljard – men hans avtryck på planen har inte matchat prislappen. När han blev utbytt med tio minuter kvar av Barcelonas match mot Rayo Vallecano i lördags hördes burop från läktarna, trots att hemmalaget gick segrande ur matchen med 3-1. 

– Han kostade ju mycket och det betyder att han har högre förväntningar på sig. Det är som det är. Man måste köpa supportrarnas reaktion för när allt kommer omkring är de våra supportrar. Man måste respektera deras åsikter, säger Barcelona-mittbacken Gerard Piqué enligt ESPN.  

Vill till United

Men nu uppges Coutinho har tröttnat på situationen i Spanien. Enligt Daily Mirror vill brassen återvända till Premier League – men Liverpool är inte hans tänkta destination. Tidningen skriver att Coutinho i stället siktat in sig på Manchester United, vilket lär väcka en hel del ont blod på Anfield.

Coutinho ska ha vänt sig till Uniteds brasilianska falang och försökt sälja in sig själv. Även PSG ska vara intresserade. 

 expressen

Related posts

lämna en kommentar