Adam Johnson dömd – hans fru gjorde abort


Adam Johnson greps i sitt hem i mars 2015, misstänkt för sexuellt umgänge med en femtonårig flicka. Det var offrets pappa som anmälde Johnson, efter att hon skrutit för vänner och på sociala medier att hon var i ett förhållande med 27-åringen. Johnson ska också ha poserat på bilder med flickan.

I slutet av mars 2016 fick Johnson så sitt straff. Han dömdes till sex års fängelse – ett straff han nu avtjänar i Moorlandfängelset i Doncaster.

Adam Johnsons ex talar ut

Nu har hans exfru Stacey Flounders för första gången gjort en intervju om tiden efter att hon upptäckte sanningen om sin livspartner. 

– Jag fick reda på att Adam var en självgod man som bara ljugit och ljugit. Han visste hur gammal den där flickan var. Han hade skickat hundratals meddelanden. Det var fruktansvärt. Det värst var att jag en dag kommer att behöva berätta för vår dotter vilken sorts man hennes pappa är, säger Flounders till Daily Mail. 

”Kunde inte sätta barn till världen”

Flounders har ett barn med Johnson, dottern Ayla. Hon var gravid med deras andra när rättsprocessen drog i gång, men valde att göra abort.

– Jag kunde inte sätta ett barn till världen med tanke på allt som har hänt. Det var hemskt, men jag hade inget val, säger Flounders. 

– Det kom ett ögonblick då jag insåg vem Adam verkligen var. Allt jag ville ha var en normal familj, några ungar och ett fint liv. Allt bara föll samman.

Johnsons storhetstid i karriären kom när han representerade Manchester City. Han var i särskilt gott slag säsongen 2010/2011, under tränaren Roberto Mancinis styre. Det var också då han gavs chansen i det engelska landslaget. expressen

Related posts

lämna en kommentar