Dusan Jajic lämnar Hammarby


Dusan Jajic kom till Hammarby som 17-åring och gjorde sin A-lagsdebut under sitt första år i stockholmsklubben. Han har varit utlånad i omgångar och har inte lyckats tagit någon startplats i Hammarby. Under förra året var han i IK Frej. 

Nu är det alltså dags för Dusan Jajic att gå vidare i sin karriär och klubbaddressen blir Brommapojkarna. Han ansluter omgående – med bara tre veckor till allsvenska premiären – och efter tre år i den grönvita tröjan blir det alltså spel i superettan. 

 

FÅ BÄST KOLL: Följ Hammarby – direkt i Messenger 

 

”Dags för Dusan att pröva vingarna på allvar”

De personliga avtalen är påskrivna och på Hammarbys hemsida tackar sportchefen Jesper Jansson honom för hans tid i klubben. 

– Dusan är en väldigt ambitiös spelare och har jobbat oerhört hårt här i Hammarby. Han har haft en god utveckling och tog ett stort steg under förra året när han var utlånad till IK Frej. Samtidigt spelar han på en position som vi har en stor konkurrens på här i Hammarby, och för Dusan är det dags att pröva sina vingar på allvar, vilket vi inte vill stå i vägen för. Vi önskar Dusan stort lycka till i hans fortsatta karriär och tackar honom för hans tid i Hammarby, säger han.

 

LÄS MER: Hammarby slår tillbaka mot Buya Turays kross-utspel 

 

Dusan Jajic vill tillbaka till allsvenskan

I superettan hade mittfältaren dock inte tänkt stanna länge. Jajic är inställd på att ta tillbaka Brommapojkarna till den högsta serien. 

– Det känns så klart tråkigt att lämna Bajen. Jag har varit länge i klubben och haft det fantastiskt bra. Men det känns som att det är nödvändigt för min karriär att gå vidare nu, och i BP kommer jag göra allt för att hjälpa klubben komma tillbaka till allsvenskan, säger Dusan på Hammarbys hemsida. expressen

Related posts

lämna en kommentar