Alexander Isak målskytt igen för Willem II


Alexander Isak startade lördagens svenskmöte mot De Graafschap på hemmaplan där Nabil Bahoui startade för bortalaget. Och redan i den trettonde minuten gjorde Isak sitt första av två mål för kvällen. Det var svenskens tredje och fjärde mål i ligan i den nya klubben Willem II. 

Det första målet kom till på ett lite märkligt sätt. 

Lagkamraten Vangelis Pavlidis avlossade ett skott som styrdes in i mål via magen på Alexander Isak och ställde målvakten helt. 

– Alla sätt är bra utom dem dåliga, säger Viasats kommentator Robert Perlskog. 

Det andra målet kom till efter en slarvig hemåtnick som Isak utnyttjade och i situationen var han starkare än mittbacken i De Graafschap och svensken kunde rulla in bollen bakom målvakten Nigel Bertrams i bortalaget. 

Matchen pågårexpressen

Related posts

lämna en kommentar